Aktuellt

Här är vad som är på gång just nu!

Marknader 2022

6 Juni: Husaby Marken Medeltida marknad i Husby Långhundra.

2-3 Juli: Medeltidsmarknad på Vadstena slott.

7-14 Augusti: Medeltidsveckan i Visby

26-28 Augusti: Söderköpings gästabud

17 September: Västerås Kulturnatt

29-30 Oktober: Harmoni-Expo, Stockholm.

26-27 November: Elfviks Julmarknad, Lidingö kl 11-16

10-11 December: Julmarknad på Handens Muséum och Smedja.

Välkommen!


Uppdatering av hemsidan!

Nästa släpp av smycken i webshoppen kommer att vara Fredagen den 18 November kl 18.00.

Alla nya smycken släpps samtidigt vid ovan angiven dag och tid så att alla får samma chans. Först till kvarn gäller då nästan alla smycken är unika och endast finns i ett exemplar. 

Shopping via videosamtal! 

Alla bor inte i närheten och ibland vill man se mer än en bild. Shoppa hemifrån via videosamtal. Då kan vi ge er den där personliga servicen, visa er runt bland smyckena i vår ateljé, titta närmare på det man är intresserad av och svara på frågor. 

Låter det intressant? Skicka ett mail till [email protected] eller skicka ett meddelande på Instagram eller Facebook så bestämmer vi en tid. 


Besök Ateljén på Södermalm. 

Vill du sätta in fjäderextensions i håret? Vill du titta lite närmare på smyckena, klämma och känna och prova dig fram? Då kan du boka in en tid för att komma till Ateljén. Hemma hos Rosanna i hennes vardagsrum har hon byggt upp en liten ateljé där hon sitter och jobbar och har alla smycken och fjäderextensions uppställda. Det finns gott om plats så du kan ta med en vän eller två och ändå hålla avstånd. 

Välkommen att boka in en tid för personlig shopping. Skicka ett mail till [email protected] eller skicka ett meddelande på Instagram eller Facebook så bestämmer vi en tid. 

Vår egna favorit Hantverkare

Är Björn Borg på Vadstena Tenn. Vi älskar hantverk och vill gärna dela med oss av våra egna favoriter. Här har vi Björn som är Tennhantverkare och våran absoluta favorit granne på marknaderna. Han gjuter bland annat fantastiskt vackra halsband av olika löv och blommor med mycket detaljer. Många olika varianter och en perfekt present! Klicka på knappen för att komma till Vadstena Tenns hemsida. Ni hittar dem även på Instagram @Vadstenatenn 

Till Vadstena Tenns Hemsida

Vi lyssnar helst på

Elisif Norrman. Denna vackra gudinna är inte bara en fantastisk person som vi absolut avgudar utan även en otroligt begåvad singer/songwriter. 

Hon har många underbara låtar men vår personliga favorit är "Feathers". Om ni får tillfälle att lyssna på henne live så ta den, hon är grym!  Tills dess kan ni lyssna på henne på Spotify och följa henne på Facebook och Instagram @ElisifNorrman

Bästa Ljudboken

är skriven av Joel Arvidsson. Det är en mycket spännande och otroligt välskriven science fiction bok. Den är fantastiskt bra inläst av Kristofer Kamiyasu som gör lyssnandet njutbart och man vill bara höra meeeer. Även om du tror att du inte gillar sci-fi så ge den här en chans, den är värd att lyssna på ända till slutet!