Aktuellt

Här är vad som är på gång just nu!


1:a Advent

Julmarknad på Elfviks Gård 

27-28 November 

Öppet kl 11-16

Kom förbi för att ta del av härlig julstämning, vackert hantverk, gott att äta och dricka, titta på djuren och hitta årets julklappar. 

Välkommen!

Uppdatering av hemsidan!

Nästa släpp av smycken i webshoppen kommer att vara Torsdagen den 25 November kl 12.00.

Alla nya smycken släpps samtidigt vid ovan angiven dag och tid så att alla får samma chans. Först till kvarn gäller då nästan alla smycken är unika och endast finns i ett exemplar. 

Shopping via videosamtal! 

Vi försökte tänka ut smarta lösningar nu när vi inte kan träffa er på alla marknader. En av sakerna vi kom på är videosamtal. Då kan vi ge er den där personliga servicen, visa er runt bland smyckena i vår ateljé, titta närmare på det man är intresserad av och svara på frågor. 

Låter det intressant? Skicka ett mail till [email protected] eller skicka ett meddelande på Instagram eller Facebook så bestämmer vi en tid. 


Besök Ateljén på Södermalm. 

Vill du sätta in fjäderextensions i håret? Vill du titta lite närmare på smyckena, klämma och känna och prova dig fram? Då kan du boka in en tid för att komma till Ateljén. Hemma hos Rosanna i hennes vardagsrum har hon byggt upp en liten ateljé där hon sitter och jobbar och har alla smycken och fjäderextensions uppställda. Det finns gott om plats så du kan ta med en vän eller två och ändå hålla avstånd. 

Välkommen att boka in en tid för personlig shopping. Skicka ett mail till [email protected] eller skicka ett meddelande på Instagram eller Facebook så bestämmer vi en tid. 

Vår egna favorit Hantverkare

Är Björn Borg på Vadstena Tenn. Vi älskar hantverk och vill gärna dela med oss av våra egna favoriter. Här har vi Björn som är Tennhantverkare och våran absoluta favorit granne på marknaderna. Han gjuter bland annat fantastiskt vackra halsband av olika löv och blommor med mycket detaljer. Många olika varianter och en perfekt present! Klicka på knappen för att komma till Vadstena Tenns hemsida. Ni hittar dem även på Instagram @Vadstenatenn 

Till Vadstena Tenns Hemsida

Vi lyssnar helst på

Elisif Norrman. Denna vackra gudinna är inte bara en fantastisk person som vi absolut avgudar utan även en otroligt begåvad singer/songwriter. 

Hon har många underbara låtar men vår personliga favorit är "Feathers". Om ni får tillfälle att lyssna på henne live så ta den, hon är hon grym!  Tills dess kan ni lyssna på henne på Spotify och följa henne på Facebook och Instagram @ElisifNorrman