Angel aura tvilling spets halsband #1615

I lager.
599 SEK

Ett crystal bullet halsband med en underbart vacker Angel Aura kristall eller Änglakvarts som den också kallas. Den sitter i en återanvänd patronhylsa samt en silverfärgad kedja som skimrar vackert. Kristallen har två spetsar, en så kallad tvilling spets. Den är lite molnigare närmare hylsan och klarare i spetsen. Två av sidorna är lite ojämnare.

Angel aura eller Änglakvarts  är från början en Bergkristall som har behandlats för att få den vackra regnbågsskimrande färgen. 

Med en process som kallas ångutfällning eller elektrolytbehandling med guld, så skapas Bergkristallens regnbågsfärgade beläggning i i en vakuumkammare med guldånga. Guldatomerna smälter in i kristallen och färgen är permanent.

Kedjan med låset är ca 80 cm långt (exklusive hänget)

Hänget med hylsa och sten är ca 47mm långt och stenen är 10mm bred, hylsan 12mm bred.

Denna patronhylsa är gjord av mässing och är återanvänd från en inomhus skjutbana. Tanken är att ta till vara på och göra något bättre av patronhylsorna och ge dem lite bättre energier.

Det är halsbandet på bilderna du får vid beställning då alla våra smycken är unika. Handgjort med kärlek!

-

This stunning handmade necklace is made of a beautiful black Aqua aura crystal and a recycled brass bullet casing. From an indoor shooting range.  

The crystal & casing combined are approximately 4,3 cm /1.7 inches long & are hung on
65 cm / 25,6 inches of a silver colored shimmering chain.

You will receive the exact necklace pictured. Handmade with love!