Regnbågsarmband #1647

299 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Ett fantastiskt vackert regnbågsfärgat armband med många olika vackra stenar. En del är infärgade och andra har sin fina färg helt naturligt.

De olika sorters stenar vi har använt oss av i detta armband är: Agat, Jade, Howlit, Karneol och Lavasten. Den ljusrosa agatpärlan har en liten grotta av druzy kristaller. Några av Agaterna är krackelerade och en del är facettslipade.

Armbandet är ca 17 cm och är elastiskt.

Pärlorna är ca 10mm i diameter.

Detta armband är unikt och endast gjort i ett exemplar. Det är det exakta armbandet på bilderna du får vid köp av detta armband. 

Vi gör alla våra smycken med mycket kärlek och omtanke. Vi väljer nog ut materialet till varje alster och skapar sådant vi tycker är vackert och gör oss glada att använda och se på. Vi hoppas att du också ska gilla det! 

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


A beautiful rainbow colored bracelet with lots of different colored stones.

The different kind of stones we have used for this bracelet is: Agate, Jade, Howlite, Carnelian and Lava Stone. The light pink agate bead has a small cave of druzy crystals. Some of the stones are dyed and some have their natural color. Some of the Agates are cracked and some are faceted.

The bracelet is about 17 cm and is elastic.  

The beads are approximately 10 mm in diameter. 

This is a one of a kind bracelet, and if you were to order it, you would receive it as it is pictured here.